Jump to content
Voteaza Server-ul

BebeL.

Admin Server
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

BebeL. last won the day on December 3

BebeL. had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About BebeL.

 • Birthday 09/30/1988

Personal Information

 • Location
  Bucuresti
 1. [Prezentare] bebeLrs

  Salut, am văzut ca joci cu nici bebeLrs...se cam aseamănă cu al meu. Sper sa nu ne încurcam pe viitor in joc.
 2. Salut

  Mulțumesc
 3. Salut

  Stiu ca nu ar trebuii sa il bag in seama dar deja se intrece cu gluma...nu este primul avertizment pentru Jibiteanu, rog pe cei de la conducere sa il ia in atentie pe acest "admin" al comunitatii... https://imgur.com/a/o0ve8
 4. Cerere Absenta

  Bafta!!!
 5. Calimara

  Cineva sa dea T/C?
 6. Calimara

  Varule, e clar cat de bun ai fi fost ca admin daca nu ai habar de "amx_spectate", plus ca nu trebuie sa stai spectator ca sa te uiti pe cineva dupa ce ai murit. Nu imi zice ca nu avea lag cand eu toata seara m-am plans de lag'ul lui si a altora pe Fy_Snow. Daca mai aveai admin la ora actuala noi nu am mai fi avut player'i pe server, pentru ca toti care ar fi jucat mai bine decat tine, ti-ar fi dat cap dupa cap tu i-ai fi dat ban ptr aim/wall. Nu ma contrazice din punctul asta te rog frumos, stiu foarte bine ce inseamna un aim/wall. si cand nu sunt sigur cer o parere nu ma arunc cu ban'ul. fara suparare dar chiar insisti pe ceva ce nu este cazul!
 7. Calimara

  1. am fost de fata cand sa intamplat treaba, omul avea lag nu aim. 2. m-am uitat si eu inainte sa intrii tu pe server si nu avea aim ( m-am uitat chiar si dupa ce ai intrat tu ) 3. din ce se vede in poza postata de tine tocmai ai jignit un admin, adminul a procedat corect: gag/ban 2 ore. 4. nu a procedat nici el corect la motivul ban'uli. Intradevar omul sa miscat ciudat de pe fy_snow, am cercetat si acolo dar la ping 200+ nu ma mira faptul ca da impresia ca ar avea aim plus ca nu avea un scor de "aim". eu zic ca reclamatia este inutila. Sa vina si altii cu pareri. Respectele mele !!! P.S: Fara suparare dar daca la un caz ca asta ai ripostat asa. nu ma mira faptul ca ti-ai pierdut adminul!
 8. Prezentare cetty

  Bun venit in grupul nostru !!! Multa bafta !!!
 9. Prezentare BebeL.

  Nu ma ascund...este doar o tactica de a juca :)))
 10. Prezentare BebeL.

  Prenume » Paul Vârsta »29 Locația »Bucuresti Ocupație » Barman Hobby-uri și pasiuni » Barmania/Cs Nick CS » BebeL.CTRL Mod preferat » Clasic Steam ( On/Off ) » On De unde ai auzit de WorldCs.Ro ? » Il stiu de foarte mult timp, teoretic nGa ma adus pe sv Acordă o notă comunității » 10 cu felicitari Contact » Prefer sa raman un anonim Alte detalii »
×