Jump to content
Voteaza Server-ul

Trebor Unaerugnu

Manager Server
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Trebor Unaerugnu last won the day on December 13

Trebor Unaerugnu had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

5 Followers

About Trebor Unaerugnu

 • Birthday 12/01/1995

Personal Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1,984 profile views
 1. Reclamatie El Shaarawy

  Da, foarte interesant. Astept cu nerabdarea raspunsul adminului El Shaarawy. Pentru a evita anumite circumstante neplacute, accesul la gradul de admin i-a fost suspendat pana lamurim situatia. Am sa las topicul deschis urmatoarele 24h, daca adminul in cauza nu se prezinta cu o explicatie concreta pana atunci, o sa isi piarda accesul la grad, definitiv. Multumesc pentru atentie Ionut.
 2. [Reclamatie] Ti[G]eR

  Doar am sa citez cateva paragrafe din REGULAMENT si sper ca pe viitor sa nu se mai intample lucruri de genul. - Comanda amx_kick se foloseste doar in cazul in care adminul nu are acces la ban, doar in cazul in care server-ul este full iar cei 2 boti ai server-ului ocupa loc degeaba si in ultima instanta, doar in cazul in care un jucator s-a pus spectator cu laserele puse, in caz contrar adminul in cauza va fii sanctionat. - In cazul unei reclamatii, adminul in cauza nu este rugat, ci obligat sa prezinte dovezi solide pentru a-si asuma fapta realizata. - Adminul trebuie sa fie si sa se comporte ca un exemplu pentru restul jucatorilor, nu ca ar fii mai presus de acestia, ci pentru ca detine un grad bine meritat. ____________________________________________________________________________________________________ #1 -Nu dati kick la nici un player afk, este plugin pentru auto slay pe server, playerii afk v-or primii slay automat, iar in cazul zombiilor care nu ataca, se da avertisment cu cateva slap-uri, iar daca acestia continua sa stea in "idle mode" si sa nu atace, primesc slay, in nici un caz kick. #2 -Pentru spartul laserelor, de asemenea, nu se da kick, se da avertisment cu slay, iar daca player-ul persista asupra greselii anterioare, va primii ban timp de 30 de minute, dar doar si doar daca acesta nu se potoleste dupa avertismentul cu slay. Helperii, aveti acces la comanda amx_voteban "Numele player-ului in cauza". Comanda amx_kick se foloseste doar in cele 3 cazuri din paragraful de mai sus. #3 - Nu accept pe server o atitudine superioara din partea adminilor, fiti maturi si discutati ca intre oameni, sa nu se mai ajunga la reclamatii de genul, pentru ca sunt sigur ca daca ati fii discutat amandoi asupra problemei, nu ati fii ajuns aici si ati fii incheiat situatia intr-un mod amiabil, pe server. #4 - Asta este prima si ultima oara cand mai dau explicatii de genul, sper sa le luati toti in considerare asa cum trebuie, caci data viitoare, nu va v-oi mai explica ce si cum, v-oi da direct verdictul. Deoarece adminul a incalcat 3 paragrafe din regulament si cel mai important, nu a prezentat dovezi pentru a-si justifica actiunile, va fii sanctionat. Ti[G]eR - Avertisment 1/3 Abraham - Data viitoare daca te v-oi vedea eu ca spargi lasere sau iti faci de cap pe server, ma v-oi ocupa eu de tine, intr-un mod permanent. T/C !
 3. Cerere slot f4__

  ACCEPTAT !* Trimite-mi te rog pm cu nick si password.T/C !
 4. Cerere Grad romica

  ACCEPTAT !* Cererile incep de la gradul Helper, pe parcurs se poate face cerere de upgrade sau ulterior, iar in cazul in care esti un admin exemplu si ai activitate, vei primii upgrade fara a fii nevoie de cerere.Da-mi te rog PM cu nick si password ! T/C !
 5. Admin Request

  ACCEPTED !* You will start with Helper, in time you can ask for an upgrade or, if you are going to be an example for others and being active on the server, your grade will be upgraded without making a request. So good luck, I hope you'll handle it. If you have any questions or you need help, contact me or Mysterio-vip before you do something wrong.* Please send me a private message(PM) with your Nick and Password ! T/C !
 6. Cerere admin myCro

  ACCEPTAT !* Cererile incep de la gradul Helper, pe parcurs se poate face cerere de upgrade sau ulterior, iar in cazul in care esti un admin exemplu si ai activitate, vei primii upgrade fara a fii nevoie de cerere.Da-mi te rog PM cu nick si password ! T/C !
 7. cerere admin kenor

  ACCEPTAT !* Cererile incep de la gradul Helper, pe parcurs se poate face cerere de upgrade sau ulterior, iar in cazul in care esti un admin exemplu si ai activitate, vei primii upgrade fara a fii nevoie de cerere.Da-mi te rog PM cu nick si password ! T/C !
 8. Cerere Admin shadowmd

  ACCEPTAT !* Cererile incep de la gradul Helper, pe parcurs se poate face cerere de upgrade sau ulterior, iar in cazul in care esti un admin exemplu si ai activitate, vei primii upgrade fara a fii nevoie de cerere. * In legatura cu ce a spus hanniball, chiar daca este adevarat sau te confunda, sper ca in urma cererii, comportamentul tau sa fie revizuit in bine, tine minte, toti adminii sunt monitorizati, gradul tau va fii unul de test in urmatoarea saptamana, vedem la sfarsitul acesteia, daca il meriti sau nu.Da-mi te rog PM cu nick si password ! T/C !
 9. Cerere SLOT Nicoleta

  ACCEPTATA !* Trimite-mi te rog pm cu nick si password.T/C !
 10. Cerere Admin maR!u[s]-vip

  ACCEPTAT !* Cererile incep de la gradul Helper, pe parcurs se poate face cerere de upgrade sau ulterior, in cazul in care esti un admin exemplu si ai activitate, vei primii upgrade fara a fii nevoie de cerere.Da-mi te rog PM cu nick si password ! T/C !
 11. Cerere Admin Pro.X

  ACCEPTAT ! * Cererile incep de la gradul Helper, pe parcurs se poate face cerere de upgrade sau ulterior, in cazul in care esti un admin exemplu si ai activitate, vei primii upgrade fara a fii nevoie de cerere. Da-mi te rog PM cu nick si password ! Si pe langa asta, am rugamintea sa imi lasi si cateva detalii despre nick-ul cu care ai jucat si unde ai jucat alaturi de mine. T/C !
 12. Cerere slot Ti[G]eR

  ACCEPTAT ! * Trimite-mi te rog pm cu nick si password. T/C !
 13. Cerere admin qIonutzZ

  ACCEPTAT ! * Cererile incep de la gradul Helper, pe parcurs se poate face cerere de upgrade sau ulterior, in cazul in care esti un admin exemplu si ai activitate, vei primii upgrade fara a fii nevoie de cerere. Da-mi te rog PM cu nick si password ! T/C !
 14. Titlul topicului trebuie sa contina urmatoarele: [Propunere] Propunerea ta pe scurt: (Exemplu: [Propunere] Adaugare harti) -Nickname: (Numele player-ului banat) -Propunere: (Propunerea dumneavoastra, amanuntita in detalii) -Motiv: (Motivul propunerii dumneavoastra)
 15. [Model] Banlist

  Titlul topicului trebuie sa contina urmatoarele: [Banlist] Numele tau: (Exemplu: [Banlist] Trebor Unaerugnu) - Nickname: (Numele player-ului banat) - Ip: (Ip-ul player-ului banat) - Steam ID: (Steam id-ul player-ului banat) - Motiv: (Motivul banului) - Dovada: (Dovada motivului) Conditii inainte de a deschide propriul ban-list: * Pentru upload-ul demo-urilor folositi urmatoarele site-uri: girlshare & zippyshare & fileshare. * Banlistul este obligatoriu, adminii care nu isi posteaza banurile date si ulterior dovedite, o sa primeasca remove fara nici o discutie.
×