[NOSTALGIA] ADMIN REQ EXAMPLE

Become a member of our administration team
Member
English Admin Application Template:
Admin Application Form

Your Name:
In-Game Name:
Country:
Time Zone:
Availability (Hours per day/week):
Experience (Previous admin/moderator roles):
Why Do You Want to Be an Admin?:
What Can You Bring to the Server?:
How Would You Handle Rule Breakers?:
Additional Comments:

Example:

Your Name: John Doe
In-Game Name: JD
Email Address: john.doe@example.com
Country: USA
Time Zone: EST
Availability (Hours per day/week): 3-4 hours per day, 20 hours per week
Experience (Previous admin/moderator roles): I have been an admin on several CS 1.6 servers and a moderator on a gaming forum.
Why Do You Want to Be an Admin?: I want to help maintain a fair and fun environment for all players.
What Can You Bring to the Server?: I have extensive experience in managing servers and dealing with rule breakers effectively.
How Would You Handle Rule Breakers?: I would first issue a warning, then a temporary ban if the behavior continues, and a permanent ban for repeated offenses.
Additional Comments: I am passionate about the CS 1.6 community and want to contribute to its growth and sustainability.

Romanian Admin Application Template:
Formular de Aplicare pentru Admin

Numele tău:
Nume în joc:
Vârstă:
Adresă de email:
Țară:
Fus orar:
Disponibilitate (Ore pe zi/săptămână):
Experiență (Roluri anterioare de admin/moderator):
De ce vrei să fii admin?:
Ce poți aduce serverului?:
Cum ai gestiona încălcările regulilor?:
Comentarii suplimentare:

Exemplu:

Numele tău: John Doe
Nume în joc: JD
Vârstă: 25
Adresă de email: john.doe@example.com
Țară: SUA
Fus orar: EST
Disponibilitate (Ore pe zi/săptămână): 3-4 ore pe zi, 20 de ore pe săptămână
Experiență (Roluri anterioare de admin/moderator): Am fost admin pe mai multe servere CS 1.6 și moderator pe un forum de gaming.
De ce vrei să fii admin?: Vreau să ajut la menținerea unui mediu corect și plăcut pentru toți jucătorii.
Ce poți aduce serverului?: Am o experiență vastă în gestionarea serverelor și în abordarea eficientă a celor care încalcă regulile.
Cum ai gestiona încălcările regulilor?: Mai întâi aș emite un avertisment, apoi un ban temporar dacă comportamentul continuă și un ban permanent pentru încălcări repetate.
Comentarii suplimentare: Sunt pasionat de comunitatea CS 1.6 și vreau să contribui la creșterea și sustenabilitatea acesteia.
Post Reply